orgasmi.net

TYYDYTTÄVÄÄ SEKSIÄ NAISILLE

keskiviikkona, maaliskuuta 02, 2005

tyydyttävää seksiä naisille

Kaikkihan me tiedämme, että nainen ei saa orgasmia yhtä helposti kuin mies. Eivät edes ne, jotka noin vain saavat yhdyntäorgasmeja, eivätkä varsinkaan ne, jotka eivät saa yhdyntäorgasmeja vaan joutuvat hieromaan klitoristaan tms.

Tämä blogi on aloitettu niiden naisten hyväksi, jotka haluavat lisää tietoa arasta aiheesta, ja niiden miesten avuksi, jotka haluavat auttaa naisiaan saamaan orgasmeja.

Lähdetään perusteista

1.Hanki aiheesta kirjallisuutta. Nykyiset seksioppaat ovat todella valistuneita, jokaisesta löytyy varmasti ainakin yksi asia mitä et ole koskaan kokeillut. Orgasmikirja/Janouch on suositeltava opus. Muitakin löytyy.

2. Hanki Kama Sutra ja kokeile asennot läpi kumppanisi kanssa. Jotkut voivat vaikuttaa tylsiltä tai akrobaattisesti mahdottomilta, mutta siitä on monenlaista hyötyä: se on hauskaa, jotkut asennot tuntuvat todella hyviltä ettekä taatusti olisi keksineet niitä kaikkia itse, ja (erittäin tärkeää) seksi rupeaa tuntumaan rennommalta ja aito läheisyys kasvaa.

3. Puhu asiasta niin tabu häviää. Jos olet mies, kysy mikä tuntuu hyvältä ja mikä ei - jos olet nainen, kerro mikä tuntuu hyvältä ja mikä ei.

Muutama fakta

- Alle puolet naisista saa yhdyntäorgasmeja, ja niistäkin varmasti kolmasosa jää ne kokematta jännittämisen vuoksi, mahdollisesti koko elämänsä ajan.

- Nainen tarvitsee keskimäärin 20 minuuttia aikaa kiihottuakseen tarpeeksi orgasmia varten - mieheltä sama onnistuu 2 minuutissa! Tämä on hyvä ymmärtää, ero on puhtaan fysiologinen.

- Orgasmia on mahdoton saada kovin jännittyneenä, se vaati rennon mielen ja luottamusta miestä kohtaan.

- E-pillerit ja SSRI-mielialalääkkeet laskevat seksuaalista halua merkittävästi, pahimmillaan poistavat sen kokonaan. Voi myös käydä niin, että seksuaalinen halukkuus on normaali, mutta orgasmin saanti pitkittyy tai estyy täysin. Eroa ei voi ennustaa, se täytyy kokeilla: muitakin ehkäisykeinoja tai mielialalääkkeitä on saatavilla.

Mitä miehet eivät yleensä tiedä naisista ja naisten orgasmista

- Olotilan täytyy olla miellyttävä: nälkä, kylmyys, lihasjännitys tai väsymys voivat kaikki estää naisilta tunnelmaan pääsyn. Täytyy siis varmistaa, että naisella on lämmin (villasukat jalassa on parempi kuin jännittynyt nainen ja kynttilät lämmittävät tehokkaasti), syödä seksiä ennen jotain kevyttä ja aloittaa vaikkapa selkähieronnalla.

- Klitoris ei pidä suorasta kosketuksesta eikä nainen kiihotu samoin kuin mies; nainen vaatii kiihottuakseen epäsuoraa koskemista vähitellen keskipisteeseen edeten (klitoriksen ympäriltä, häpyhuulista, rinnoista, pakaroista - sitten vasta itse klitoriksesta).

- Hiljaisesta kovempaan hiljaiseen on hyvä ohje, missä ei voi mennä vikaan - klitoris ei kestä kovin kovaa kosketusta, mutta lisää painetta haluttaessa voi nainen (toivottavasti) niin itse pyytää. Älä koskaan koske suoraan klitoriksen huippukohtaa, se on pahimmillaan hyvin tuskallista!

Psykologista valistusta

- Unohda roolit. Naisen ei tarvitse olla yliaktiivinen ja voihkia kovaan ääneen; mies pitää kyllä kiihottuneesta naisesta, mutta sitä ei tarvitse näytellä, sen huomaa kosteudesta tyhmempikin mies. Jos mies ei tee mitään, mikä saisi sinut kosteaksi, teeskentelystä on vain haittaa, koska silloin hän ei yritäkään enempää, vaikka syytä olisi!

- Älä tunne häpeää siitä, ettei mies saa sinua tulemaan heti ensimmäisillä kerroilla, älä siinäkään tapauksessa, että hän väittää saaneensa aikaisemmat naisensa laukeamaan. Kaikki naiset ovat erilaisia, eivätkä yhden konstit toiseen välttämättä tehoa. Harjoittelu auttaa. On syytä myös muistaa, että aikaisemmat naiset ovat saattaneet teeskennellä! Naiset yleisesti häpeävät orgasmittomuuttaan ja siksi päästävät valitettavan usein miehet liian helpolla.

Seuraavissa blogeissani keskityn antamaan lisää tietoa ja esittelen tekniikoita, jotka sytyttävät naiset.

3 Comments:

At 3:46 ip., Blogger Tiina Kaarela said...

Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

 
At 3:46 ap., Blogger walterflynn8675062186 said...

I read over your blog, and i found it inquisitive, you may find My Blog interesting. My blog is just about my day to day life, as a park ranger. So please Click Here To Read My Blog

http://www.juicyfruiter.blogspot.com

 
At 10:51 ap., Blogger chandlerhunor7505118597 said...

hey, I just got a free $500.00 Gift Card. you can redeem yours at Abercrombie & Fitch All you have to do to get yours is Click Here to get a $500 free gift card for your backtoschool wardrobe

 

Lähetä kommentti

<< Home